Middleton, Antetokounmpo gnist comeback når Bucks tar 2-1 ledelse

Hvilken Film Å Se?

SPORTS Frankrike mediebyrå 28. juni 2021 - 11:54 Bucks

Giannis Antetokounmpo fra Milwaukee Bucks feirer seier med lagkamerat Jrue Holiday etter kamp tre i Eastern Conference Finals mot Atlanta Hawks på State Farm Arena 27. juni 2021 i Atlanta, Georgia. | AFP-bilde

overwatch year of the pig 2019

Englene- Khris Middleton og Giannis Antetokounmpo kombinerte til 71 poeng da Milwaukee Bucks samlet seg for å slå Atlanta Hawks, 113-102, i kamp tre av Eastern Conference-finalen søndag (mandag 28. juni 2021, filippinsk tid).

Middleton scoret 20 av sine 38 poeng i det fjerde og Antetokounmpo endte med 33 poeng og 11 returer da Bucks tok en 2-1 ledelse i best-of-seven-serien foran en mengde på 16.600 på State Farm Arena i Georgia. Middleton hadde også 11 returer.

Kamp fire er tirsdag i Atlanta der Hawks nå er 3-3 hjemme i sluttspillet.

Bucks var nede med 15 poeng i første kvartal og tok ikke sin første ledelse før den tredje, men de avsluttet med en 25-7-poengsum da Middleton ledet anklagen.

Trae Young ledet Hawks med 35 poeng, og italienske Danilo Gallinari kom fra benken for å score 18 poeng i tapet.

barry manilow nettoformue 2016

Hawks-lovbruddet begynte å visne etter at Young så ut til å skade sin høyre ankel og dro til garderoben sent i tredje. Han kom tilbake med omtrent tre minutter borte i siste kvartal.

Young er i snitt med 9,9 assists i postsesongen, men hadde bare fire på søndag, da han ikke fikk så mye hjelp fra sin støttepersonering.

Milwaukee forbedret seg til 3-0 i kamptre i løpet av postsesongen. De kjørte til en 113-84-seier over Miami Heat på vei til en firespillfeie i første runde, og holdt på med en 86-83-seier over Brooklyn Nets i kamp tre i andre runde for å starte en serie comeback.

Bucks vant til tross for at Antetokounmpo bare gjorde seks av 12 fra frikastlinjen. Publikum i Atlanta prøvde å distrahere Antetokounmpo gjennom hele spillet, og telle høyt hvor mange sekunder det tar ham å skyte et frikast. Han skjøt imponerende 13-av-21 fra gulvet.

Hawks startet raskt med å hoppe ut til 25-14 poengs ledelse med snaue fire minutter igjen i første kvartal da Young hadde 10 poeng.

Atlanta bar spillet nesten hele første omgang, og ledet med 15 poeng i den første. Men Bucks bundet det 56-56 på sin siste besittelse av andre kvartal da Pat Connaughton spikret en 23-fots trepeker fra hjørnet etter å ha tatt en pasning fra Jrue Holiday.

lyden av stillhet forstyrret anmeldelse

Bucks tok endelig ledelsen sent i tredje da Bobby Portis laget en kurv for å gjøre det 82-80.

Antetokounmpo utløste comebacket ved å score 11 poeng i andre kvartal, som satte scenen for Middleton å skinne nedover strekningen og forsegle seieren.