MLB roundup: Kontroversiell avgangsseier for Mets

Hvilken Film Å Se?

MLB: Miami Marlins på New York Mets

8. april 2021; New York City, New York, USA; New York Mets andre baseman Jeff McNeil (6) gratuleres av lagkameratene etter å ha slått et kamp med hjemmebane mot Miami Marlins i løpet av den niende omgangen av en åpningsdagsspill på Citi Field. Obligatorisk kreditt: Brad Penner-USA TODAY Sports

Michael Conforto trakk et slag fra banen med basene lastet torsdag ettermiddag for å bekjempe et to-løpende niende comeback av New York Mets, som vant hjemmelaget sitt ved å kjøre Miami Marlins 3-2.

Platedommer Ron Kulpa innrømmet senere at han gjorde en feil i sin samtale som ga Mets avgang. I bunnen av den niende med kampen uavgjort 2-2 begynte Kulpa å kalle Conforto ut på streik, men tildelte ham i stedet den første basen etter at han hadde styrt ballen, beit Confortos arm på en bane fra Marlins Anthony Bass. Marlins argumenterte for samtalen, men til ingen nytte.

Corey Dickerson og Jesus Aguilar hadde RBI-treff i det sjette for Marlins off Mets-startende Taijuan Walker. Dickerson avsluttet 2-for-4.

jackass 3d midget bar fight

En utsolgt mengde på 8 492 - 20 prosent av kapasiteten - møtte opp til Mets 'første kamp foran fans på Citi Field siden 29. september 2019, og den første hjemmekampen under den nye eieren Steve Cohen.Djokovic triumferer på Wimbledon for å sikre rekord-lik 20. major Nigeria bedøver Team USA i OL-utstilling Antetokoumpo, Bucks trimmer Suns 'ledelse i NBA-finalen

White Sox 6, Royals 0

Lance Lynn kastet et komplett spill, den første i majors denne sesongen, og hakket sin andre karriereavslutning da Chicago vant hjemmelaget på bekostning av Kansas City.

Lynn (1-0) har ennå ikke tillatt en opptjent løp i to starter, og dekker 13 2/3 omganger. Han tillot fem singler med 11 streik og ingen turer mot Royals. Bare to Kansas City-løpere nådde andrebase.

Brad Keller (0-1) tok tapet etter å ha gitt fire løp på seks treff på 3 1/3 omganger.

Angels 7, Blue Jays 5 (11 omganger)

David Fletcher slo en to-løpssingle med to outs i den 11. omgangen for å gi Los Angeles en seier i Torontos hjemmåpner i Dunedin, Fla.

Fletcher hadde tre RBI-er, og Mike Trout traff en solo-hjemmeløp for Angels. Junior Guerra (2-0) kastet en perfekt bunn av den 10. for å vinne. Raisel Iglesias slo ut siden i bunnen av den 11. for å tjene sin andre redning.

Vladimir Guerrero Jr. hadde hjemmeløp og tre RBI-er og Cavan Biggio slo et solo-hjemmeløp for Blue Jays.

Twins 10, Mariners 2

Mitch Garver, Byron Buxton og Luis Arraez homer da Minnesota slo ut 16 treff i en seier over Seattle i hjemåpningen i Minneapolis.

hvordan drive et feriested

Buxton doblet og singlet også, og Garver la til en dobbel mens han kjørte i tre løp. Arraez bidro med tre RBI-er, og Andrelton Simmons gikk 3-for-5 med to dobler for Minnesota, som vant sitt andre spill på rad. Jose Berrios (2-0) ga opp to løp på 5 2/3 omganger.

Jose Marmolejos homer, Torrens hadde tre treff inkludert en dobbel og Ty France la til to treff for Seattle. Marco Gonzales (0-1) tillot syv løp på ni treff og to turer på 4 1/3 omganger.

Cubs 4, Pirates 2

Kris Bryant, Anthony Rizzo og Javier Baez homer hver og hadde to treff for å bryte Chicago ut av den tidlige slå nedgangen i en seier over programleder Pittsburgh.

Cubs, som bare hadde 21 treff på de seks første kampene, samlet 11 på torsdag for å sikkerhetskopiere en ny solid start fra Jake Arrieta. Høyrehånden hentet sin andre seier i så mange begynner å begynne sin returperiode med Chicago. Begge seirene har kommet mot piratene.

twitch streamer brenner ned huset

Arrieta kastet seks omganger, tillot to løp på syv treff, slo ut fire og gikk tre på 89 baner.

Red Sox 7, Orioles 3

Boston scoret fem løp fra den sjette omgangen for å ødelegge Baltimores hjemmeåpning.

Orioles-starter Matt Harvey (0-1) ble siktet for fire opptjente løp på syv treff på fem plussomganger. Harvey ble trukket på det sjette etter at Rafael Devers og Christian Vazquez (3-for-5, løp) ledet av med singler.

Boston endte med å score to ganger i omgangen - en av en utkjøring av Christian Arroyo og en annen av en Franchy Cordero-singel - for å ta ledelsen. Red Sox la til to løp på den syvende og en annen på den åttende på hjemmeløp fra Enrique Hernandez.

Rockies 7, Diamondbacks 3

Jon Gray tillot ikke et treff gjennom seks omganger, Dom Nunez homer og Colorado slo Arizona i Denver.

Trevor Story og Charlie Blackmon hadde to treff hver for Rockies, og Daniel Bard fikk de to siste outs for sin andre redning.

David Peralta hadde en trippel for å bryte opp nei-hiteren, Eduardo Escobar homer og Pavin Smith hadde to treff for Diamondbacks.

Kardinal 3, bryggerier 1

I sin første hjemmåpner for St. Louis slo Nolan Arenado det kampvinnende, to-run hjemmeløpet for å levere en seier over Milwaukee.

Arenados åttende omgang av Drew Rasmussen (0-1) brøt 1-1 uavgjort og utvidet Cardinals seiersrekke til fire kamper. Reliever Giovanny Gallegos (2-0) vant seieren og Alex Reyes la ut sin tredje redning.

angel locsin og luis manzano bryter opp

Adam Wainwright startet sin sjette startåpning for Cardinals, og bundet Bob Gibson til lagrekorden. Han slo ut seks slag og lot en tjent løp på fem omganger. Brewers-startende Corbin Burnes slo ut ni slag i seks stengningsomganger.

Astros 6, A’s 2

Carlos Correa og Yordan Alvarez homer og hadde multi-hit-spill da Houston baserte seg til en seier i hjemmåpningen mot Oakland.

Jose Altuve gikk også dypt for Astros, og knuste et 426-fots skudd til venstre midtfelt som ledet av den syvende omgangen for å dekke sperringen. Houston leder majorene med 15 hjemmeløp. Astros har slått friidrett på alle fem møtene sine, og overgår dem 41-11.

Høyresiden til Houston, Cristian Javier (1-0), fikk tre treff og to turer mens han slo ut syv på fem poengløse omganger.