Ateneo samles fra 0-2 og ned, nipper til La Salle for å smi UAAP-avgjøreren

Hvilken Film Å Se?

Ateneo Lady Eagles feirer seier i kamp 2. Foto av Tristan Tamayo /

Denne serien har blitt til et epos.

Den forsvarende mesteren Ateneo tvang en avgjørende tredje kamp i UAAP sesong 78, kvinner, volleyballfinaler, og kom tilbake fra to sett ned for å sjokkere De La Salle University, 18-25, 26-28, 25-17, 25-16, 15-11, Onsdag på Mall of Asia Arena.

coco martin og vice ganda

Nykronet MVP Alyssa Valdez tråkket på clutchpedalen og scoret fem av Lady Eagles 'siste syv poeng for å gi laget sitt en ny sprekk ved å forsvare kronen lørdag.

Bea De Leon scoret poenget som ville tvinge et spill 3, og nektet sesong 78 for beste blokkering Mary Joy Baron i sluttspillet.Djokovic triumferer på Wimbledon for å sikre rekord-lik 20. major Nigeria bedøver Team USA i OL-utstilling Antetokoumpo, Bucks trimmer Suns 'ledelse i NBA-finalen

La Salle savnet sjansen til å avslutte serien etter at Ateneo fikk fart etter at Lady Spikers ledet 2-0.

Valdez vet at seieren mot Lady Spikers i det andre spillet er liten sammenlignet med hva som vil skje lørdag.

Å vinne handler ikke bare om å vinne, etter å ha vunnet er det større ansvar, sa Valdez. Babalikan namin ang nangyari i dag og husk ting vi gjorde riktig.

Fysisk må du forberede deg, men forbered deg også mentalt fordi det er det siste spillet. Sinn over materie, selv om det gjør vondt, uansett hva som skjer, vil kjempe.

joel de la fuente filippinsk

En kort 5-5 uavgjort i femte sett ble umiddelbart brutt da Jhoana Maraguinot ga Ateneo en 6-5 ledelse før Valdez overtok og scoret seks poeng på rad.

Maraguinot fulgte den opp og scoret kamppoenget 14-11.

Valdez var nok en gang fantastisk for Ateneo, og scoret 34 poeng, 32 kom av toppene, mens Maraguinot og Bea De Leon la til henholdsvis 15 og 12 poeng.

Kim Dy ledet La Salle med 16 poeng, mens Mika Reyes, som samlet La Salle sent i femte sett for ingenting, la til 14.

Ara Galang og Cyd Demecillo endte også i dobbeltfigurer med henholdsvis 12 og 10 poeng.

Ateneo stolte hovedsakelig på sin lovbrudd og banket De La Salle til en verdi av 63 poeng av pigger.