MLB roundup: Nationals rally i 9. for vill seier

Hvilken Film Å Se?

MLB: Washington Nationals i Philadelphia Phillies

23. juni 2021; Philadelphia, Pennsylvania, USA; Washington Nationals andre baseman Starlin Castro (13) slår en to RBI-singel under den niende omgangen mot Philadelphia Phillies på Citizens Bank Park. Bill Streicher-USA I DAG Sport

Starlin Castro gikk 3 for 4 med tre RBIer og leverte en klarsignal, to-løp singel på den niende for å drive Washington Nationals til en vill 13-12 comeback-seier over verten Philadelphia Phillies onsdag ettermiddag.

kakashi som barn uten maske

The Nationals slettet tre underskudd totalt, inkludert Phillies-ledelser med fem løp og fire løp, på vei til sin fjerde seier på rad. The Phillies tapte sin tredje på rad og sjette på de siste åtte kampene.

Hector Neris (1-4) ga opp back-to-back-singler til Josh Bell og Josh Harrison for å åpne den niende, og satte opp Castros klarsignal. Det var Neris 'femte blåste redning. Washingtons Paolo Espino hentet sin første karriereredning.

Trea Turner gikk 3 for 4 med to RBI, og Bell gikk 2 for 4 og slo sin andre karriere i den sjette avlasteren David Hale, som avgrenset en seks-run inning og ga Nationals en 11-9 ledelse.Djokovic triumferer på Wimbledon for å sikre rekord-lik 20. major Nigeria bedøver Team USA i OL-utstilling Antetokoumpo, Bucks trimmer Suns 'ledelse i NBA-finalen

Giants 9, Angels 3 (13)

MLB: San Francisco Giants i Los Angeles Angels

23. juni 2021; Anaheim, California, USA; San Francisco Giants venstre spiller Mike Tauchman (29) feirer med utgravingen etter å ha slått en tre-run hjemmeløp i løpet av den 13. omgangen mot Los Angeles Angels på Angel Stadium. Kelvin Kuo-USA I DAG Sport

Mike Tauchmans tre-løp hjemmeløp avkortet en syv-løp 13. omgang som løftet San Francisco til seier over Los Angeles i Anaheim, California.

The Giants benyttet seg av fire turer i omgangen, inkludert en forsettlig spasertur, av Angels bullpen for å fullføre en feiring i to spill og vinne for åttende gang på ni kamper. Englene har falt tre på rad.

Angels måtte spille mye av den 12. omgangen med krukke Griffin Canning i venstre felt og Taylor Ward flyttet fra venstre felt til catcher, en stilling han ikke hadde spilt siden 2017 da han var i mindreårige.

White Sox 4, Pirates 3

Yasmani Grandal slo en tiebreaking to-run double i den femte omgangen da Chicago snappet en femkamps tapsserie med seier over programleder Pittsburgh.

Leury Garcia la til en solo-homer og Tim Anderson en RBI-dobbel for White Sox, som delte et tospillssett i Pittsburgh. Chicago-starteren Dylan Cease (6-3) tillot to løp, en tjent og syv treff på 5 2/3 omganger, med en spasertur og syv streik.

Ke’Bryan Hayes traff et par RBI-singler for Pirates, som hadde vunnet tre av fire. Pittsburgh-startende Chase De Jong (0-2) slo 4 2/3 omganger, og ga opp fire løp og syv treff, med to turer og seks streik.

Tigers 6, Cardinals 2

MLB: St. Louis Cardinals at Detroit Tigers

23. juni 2021; Detroit, Michigan, USA; Detroit Tigers første baseman Jonathan Schoop (7) får gratulasjoner fra tredje baseman Jeimer Candelario (46) etter at han slo et hjemmeløp i den femte omgangen mot St. Louis Cardinals på Comerica Park. Obligatorisk kreditt: Rick Osentoski-USA TODAY Sports

Jonathan Schoop homer og kjørte i tre løp, Matt Manning hakk sin første major league-seier og vert Detroit toppet St. Louis for å feie interspillserien i to spill.

Schoops lange ball var hans 10. denne måneden og 15. av sesongen. Daz Cameron homer også og scoret to løp for Tigers. Manning (1-1) ga opp to løp på fem treff på 5 2/3 omganger. Han gikk to og slo ut en.

Cardinals starter John Gant (4-6) varte bare tre plussomganger og ga opp tre løp på to treff og fire turer mens han fante fire. Louis, og Lars Nootbaar bidro med sin første store ligahit, en trippel, og scoret et løp.

Rockies 5, Mariners 2

MLB: Colorado Rockies på Seattle Mariners

23. juni 2021; Seattle, Washington, USA; Colorado Rockies startkanne tyske Marquez (48) pumper knyttneve da han kommer av banen på slutten av den fjerde omgangen i en kamp mot Seattle Mariners på T-Mobile Park. Stephen Brashear-USA TODAY Sports

Tyske Marquez tillot bare ett løp på to treff på åtte omganger, og Trevor Story slo to hjemmeløp da Colorado beseiret programleder Seattle.

The Rockies, som vant for sjette gang i 34 landeveiskamper denne sesongen. Marquez (6-6) trakk seg tilbake de første 17 han møtte før Seattles Taylor Trammell traff et solo-skudd med to outs i den sjette omgangen. Rockies leadoff-hitter Raimel Tapia gikk 0-for-4 med en spasertur, og avsluttet majors 'lengste aktive trefferrekke på 18 kamper.

The Mariners fikk sin fem-kamps seiersrekke snappet, som tilsvarte en sesonghøyde, og endte 7-2 på deres ni-kamp hjemsted.

Brewers 3, Diamondbacks 2

MLB: Milwaukee Brewers i Arizona Diamondbacks

23. juni 2021; Phoenix, Arizona, USA; Milwaukee Brewers startkanne Brandon Woodruff (53) treffer en RBI-singel i fjerde omgang mot Arizona Diamondbacks på Chase Field. Matt Kartozian-USA I DAG Sport

Brewers tok gummikampen 3-2 med de ulykkelige Diamondbacks, tapere av 33 av de siste 36, takket være Brandon Woodruff, som kastet syv gode omganger og banket i et løp for å hjelpe sin egen sak.

Woodruff (6-3) avsluttet med ni streik og tillot ett løp på tre treff med to turer.

Brewers ble angrepet offensivt av Tyrone Taylor og Jace Peterson, som spilte inn et par treff hver, og Avisail Garcia, som kjørte i løpet og tegnet to turer.

Astros 13, Orioles 0

Abraham Toro slo en tre-løp homer og kjørte i fire løp, og Jose Urquidy kastet syv solide omganger da Houston vant sitt 10. strake spill ved å blanke verten Baltimore.

Seieren lot Astros fullføre en feiing av trespillserien med Orioles, som nå har droppet fem strake kamper. Houston overgikk Baltimore 26-3 i denne serien.

Jose Altuve, Yordan Alvarez og Chas McCormick homer også for Houston, og Kyle Tucker kom tilbake fra skadelisten og gikk 2-for-3 med en RBI. Urquidy (6-3) har vunnet seks av sine sju siste avgjørelser. Høyrehånderen ga opp bare tre treff, og slo ut seks med en spasertur.

Rangers 5, Friidrett 3

Adolis Garcia belte to solo homers for å gi ham en lagledende 20, og Nate Lowe gikk også dypt for å løfte Texas over Oakland i Arlington, Texas.

Jonah Heim rev en RBI-dobbel og Brock Holt hadde en løpescorende singel for Rangers, som har vunnet to av de tre første konkurransene i firespillserien. Sean Murphy homer og Skye Bolt og Matt Chapman la hver til en RBI-singel for friidretten, som har tapt fire av sine siste fem kamper.

Oaklands Yusmeiro Petit (7-1) lettet starteren James Kaprielian for å starte omgangen og så umiddelbart at Lowe satte sin første tonehøyde over muren i midtfeltet. Petit ga opp to løp på en omgang. Vinnende mugge Brett Martin (2-2) tillot ikke et treff over 1 2/3 poengløse omganger.

Yankees 6, Royals 5

Luke Voit traff en spillvinnende singel med en ut i den niende omgangen, og New York overlevde en nedsmelting av Aroldis Chapman for å hente ut en seier over Kansas City på Yankee Stadium.

Yankees-fangeren Gary Sanchez traff en utligningshomer utenfor Greg Holland (2-3) ved å legge en 1-2 hurtigball nedover venstre feltlinje for sin 12. homer på den niende. Voit vant den med sin første karriere-avgangshit og andre karriereavgang-RBI.

Venstrehåndsutøveren i Kansas City, Danny Duffy, utstedte tre turer i to poengløse omganger i retur fra å savne 31 kamper med en underarmsbelastning.

Mets 7, Braves 3

Francisco Lindors to-run homer fremhevet en tre-run andre omgang, og New York berget en split et firespill sett med Atlanta i Queens, N.Y.

Lindor la også til en sen RBI-singel, Jeff McNeil spilte inn tre treff med en RBI og Michael Conforto - tilbake fra mer enn en måned ned med en hamstringskade - hadde to treff og scoret to ganger for Mets, som postet 13 treff. I sin storliga-debut slo New Yorks Tylor Megill 4 1/3 omganger, og ga opp to løp på tre treff og to turer. Han slo ut fire.

Freddie Freeman hadde fire treff og Austin Riley doblet to ganger for Braves, som tapte for tredje gang på åtte kamper. Wright (0-1, 9,95 ERA), kalt opp fra Triple-A Gwinnett med Max Fried (blemme) på skadelisten, tillot fem løp, pluss fire treff, tre turer og en streik på bare to omganger for Atlanta.

Stråler 8, Red Sox 2

Austin Meadows, Mike Zunino og Brandon Lowe sprakk hjemmeløp da Tampa Bay snappet sin sesong-verste tapsserie med syv spill med seier over Boston i St. Petersburg, Fla.

Meadows poppet sin klubbledende 16. homer i den første, Zunino la til sin 15. i den andre og Lowe lastet ut sin 14. i den syvende for Rays, som tommet inn i et halvt spill av American League øst-ledende Red Sox ved å slå dem for første gang på fem forsøk.

Bostons Garrett Richards (4-5) ble grovt opp i fem løp (fire opptjente) og tre treff og varte bare 1 2/3 omganger. Han gikk fire og traff en røre i en kjedelig start på 54 pitch.

Blue Jays 3, Marlins 1

Bo Bichette, som leder majors med 61 poeng scoret, spilte en nøkkelrolle i et par rally, og drev Toronto til seier over programleder Miami.

Toronto tok alle fire kampene fra Miami denne sesongen, inkludert begge konkurranser i den nettopp avsluttede serien. Blue Jays har vunnet fire på rad totalt, mens Marlins har falt tre strake.

Robbie Ray (5-3) vant seieren, og tillot fire treff, en spasertur og ett løp på seks omganger. Han slo ut seks.

Padres 5, Dodgers 3

Trent Grisham trakk en uavgjort, baselastet spasertur i den åttende omgangen, og verten San Diego slo Los Angeles for å fullføre en tre-kampsveip.

San Diego tjente sin syvende strake seier totalt. Los Angeles kom inn i serien med seks seire i de siste syv kampene.

Jake Cronenworth, Manny Machado og Victor Caratini homet for Padres. Tim Hill (4-3) fikk seieren etter å ha trukket seg den eneste røren han møtte for å avslutte toppen av den åttende. Max Muncy hadde to av Los Angeles ’fem treff og scoret to ganger. Den tapende muggen Blake Treinen (1-3) ga opp to løp på to treff i en omgang.