Rousey suspendert 6 uker etter TKO-tap for Nunes

Hvilken Film Å Se?

Ronda Rousey, til venstre, er forskjøvet etter å ha blitt truffet av Amanda Nunes i løpet av kvinnens første runde

Ronda Rousey, venstre, er forskjøvet etter å ha blitt truffet av Amanda Nunes under den første runden av deres kvinnes bantamvektmesterskap blandet kampsportkamp på UFC 207, fredag ​​30. desember 2016, i Las Vegas. Nunes vant kampen etter at den ble stoppet i første runde. (AP Photo / John Locher)

Ronda Rousey forventes å gå glipp av opptil seks ukers MMA-handling etter sitt brutale tekniske knockout-tap mot UFC bantamweight-mester Amanda Nunes i første runde av hovedarrangementet i UFC 207.

Nevada State Athletic Commission, i henhold til MMAFighting.com, ga ut informasjonen om Rouseys medisinske suspensjon som ville vare 45 dager.

for god på farvel karaoke

Det var ikke bare Rousey som fikk medisinsk suspensjon for potensielle skader som ble påført i kampene sine på UFC 207-kortet.

onkel tegnet med kevin kjærlighet

John Lineker fikk en kjevebrudd i den første runden av kampen mot TJ DIllashaw, og ifølge MMAFighting.com-rapporten kunne han bli satt utenfor siden 29. juni, eller med mindre en lege rydder ham for å kjempe igjen.Djokovic triumferer på Wimbledon for å sikre rekord-lik 20. major Nigeria bedøver Team USA i OL-utstilling Antetokoumpo, Bucks trimmer Suns 'ledelse i NBA-finalen

Ray Borg, Niko Price og Alex Oliveira fikk også seks måneders suspensjon.